TWEE BILJARTCOMPETITIES

 

Het biljartseizoen 2023-2024 begint met een korte competitie 3 Banden, die zal starten op maandagavond 4 september. Dus geen bandstoten, zoals vermeld in de kalender.

Er zal op 5 aansluitende maandagen worden gespeeld met 6 deelnemers. Helaas is het aantal voor deze competitie beperkt, doch meestal is dit ook wel het maximumaantal dat zich op geeft hiervoor.

Voor de daarop volgende Libre competitie is er plek voor 12 deelnemers, Deze start aansluitend op de vorige, nl. op maandag 9 oktober. Hierin worden de spelers verdeeld over 2 poules, die elk om de 2 weken beurtelings op maandagavond spelen. Inclusief een korte winterstop rond de feestdagen loopt deze competitie tot eind maart 2024.

Sinds de vorige competitie hebben een paar deelnemers moeten afhaken, dus is er nu weer een kans om als nieuwe speler mee te gaan doen. Beginner of niet, elke speler krijgt een handicap toegewezen, zodat eenieder gelijke kansen heeft op een goed resultaat. Details daarover worden later aan de deelnemers gecommuniceerd.

Opgeven graag per mail naar jjveenstra@planet.nl. Dit kan nu al voor beide competities.

Indien u nu reeds weet op welke maandagavond(en) u niet kunt spelen, dan graag dit gelijk al even melden, zodat in een vroeg stadium daar met de wedstrijd planning rekening kan worden gehouden.

Met vriendelijke groet.

Jaap Veenstra

Geef een reactie

Ook interessant