Nieuw of wijzigen Subclub en toelichting *SJH
U heeft niet voldoende rechten om deze pagina te bekijken
Subclub Toelichtende tekst van deze Subclub
Algemene Ledenvergadering

Toelichtende tekst voor deze Subclub.

Beleggingsstudieclub

De BELEGGINGSSTUDIECLUB telt een dertigtal leden, die gezamenlijk een beleggingsportefeuille beheren. De nadruk ligt op het leer effect. Er wordt alleen gehandeld in aandelen en niet in obligaties, crypto, grondstoffen etc. Eens per maand worden de actuele beurs ontwikkelingen en de economische situatie samen met de adviezen van de beleggingscommissie besproken. Aan- en verkoopbeslissingen worden door de leden genomen. Elk lid neemt voor minstens één participatie met een bescheiden bedrag deel. De leden kunnen besluiten om een deel van hun winst te laten uitkeren.

Bestuur

ghmghj, f tfj ft tyyt tr

Biljartclub

Mooie bal en zo

Boerenkoolavond
Bridge Society

De Jan Hamdorff Bridge Society speelt van september tot en met april op dinsdag om de twee weken. Er wordt gespeeld aan 4 tafels met 16 vaste spelers in een gezellige en gemoedelijke sfeer.Soms, als een lid verstek moet laten gaan, vallen partners in. De beste bridger wordt King Bridge van het jaar.

Culturele evenementen

Onregelmatig worden er door individuele leden voorstellingen (film, toneel, concert, cabaret…) geselecteerd. Omdat het aantal deelnemers per evenement nogal kan verschillen, kunnen leden zich na overleg met de organisator voor deze activiteit aanmelden.

Debatingclub I

Actuele onderwerpen en zaken die stof tot nadenken geven leiden vaak tot levendige gedachtenwisselingen in de debatingclub, die bijeenkomt van september tot mei eens per vier weken.

Debatingclub II

Actuele onderwerpen en zaken die stof tot nadenken geven leiden vaak tot levendige gedachtenwisselingen in de debatingclub, die bijeenkomt van september tot mei eens per vier weken.

Dinergenootschap

Het DINER GENOOTSCHAP JAN HAMDORFF komt zes maal per jaar bijeen. Telkens een ander lid treedt op op als gastheer en organiseert een diner ergens in en om de Gooi- en Vechtstreek. Zo zijn al vele goede restaurants bezocht die vaak voor leden een ontdekking zijn.

Excursies

Met enige onregelmaat worden er excursies georganiseerd. Omdat het aantal beschikbare plaatsen per excursie nogal kan verschillen, kunnen leden zich onder voorbehoud voor deze activiteit aanmelden via hun persoonlijke pagina (leden – ledenlijst – uw naam – aanpassen). Onder “deelnemer subclubs” kunt u excursie selecteren.
Uw aanmelding wordt door de organisator van de excursie al dan niet bevestigd.

Fietsclub

Fietsen is heel gezond voor bejaarden. Dat doen we dus vaak.

Gastronomieclub

De kern van gastronomie is de kunst van smaak en proeven. Gastronomie gaat over de kunst van het koken, de relatie tussen voedsel en cultuur, genieten en ongedwongen gastvrijheid.
De gastronomie subclub is nog in ontwikkeling. Zij zal twee keer per jaar een gastronomisch diner organiseren en tussendoor enkele andere activiteiten ontplooien, zoals wijnproeverijen.

Golfclub

De GOLFCLUB is actief in de zomerse helft van het jaar. Er vindt een heuse competitie plaats , elke keer op een andere baan. En op de speeldagen wordt ook het natje en droogje gezamenlijk genoten.

Happy Hour
Haringavond
Lunchclub

De Open Luchclub vindt 6 maal per jaar plaats in Restaurant Knus in Bussum. Maximaal 20 deelnemers.

Mosselavond
Open avond
Schaakclub

Elk seizoen vindt er een competitie plaats tussen de deelnemers. Er wordt in 2 groepen geschaakt. Uiteindelijk wordt de beslissende finale gespeeld tussen de beide winnaars van de twee groepen.

Sociëteitsavond

Elke donderdagavond van 20:00 tot 23:50, en soms op andere avonden.

Specialty
Vlotbrug
Vlotbrug dames
Wandelclub

De WANDELCLUB maakt om de 4 weken op woensdag een wandeling van ongeveer 10 km. Het startpunt kan de Sociëteit zijn of ergens in de omgeving. De partners zijn ook welkom.