Kom je golfen?

Zoals bekend is het succes van onze Sociëteit deels te danken aan de vele sub-clubs waarin allerlei activiteiten worden gepraktiseerd. Een daarvan is de Jan Hamdorff Golfclub. Alhoewel deze sub club al vele jaren een succesvol bestaan geniet zou het maar zo kunnen dat haar bestaan een geheim is voor oudere en nieuwere leden van onze Sociëteit. Een mooie aanleiding om voor alle leden van onze Sociëteit nog eens verslag te doen van de activiteiten van de Jan Hamdorff golfclub.

Nog maar goed één maand verwijderd van onze 1ste wedstrijd (op maandag 9 mei op Golfclub Emmeloord), geven wij graag een indruk van wat 2022 ons brengen gaat.

  • Traditiegetrouw spelen we 5, max 6 wedstrijden.
  • Iedere wedstrijd hebben deelnemers de keuze om 9 of 18 holes te spelen.
  • We spelen traditioneel op Zeewolde en Almeerderhout.
  • Als 3de 18 holes baan denken we dit jaar aan de Nunspeetse of De Batouwe.
  • Soestduinen staat standaard als 9 holes baan op het programma.
  • Dit jaar voor het eerst naar Golfclub Emmeloord.
  • Verder denken we aan de ruime nieuwe 9 holes baan van Dorhout Mees, de prachtige bosbaan van de Veluwsche in Hoog Soeren en (in het najaar) aan de nieuwe 9 holes van Harderwold.
  • De wedstrijden worden natuurlijk standaard afgesloten met borrel en bitterballen en een ludieke prijsuitreiking.
  • De laatste wedstrijd van het seizoen sluiten we af met een gezamenlijk diner.

Voor iedere wedstrijd krijgen de leden van de Hamdorff Golfclub een uitnodiging waarna men zich kan aanmelden voor deelname.
Je bepaalt zelf aan welke wedstrijden je deelneemt, of je blijft borrelen en of je meedoet met het gezamenlijke diner aan het einde van het seizoen.

Wij zouden het zeer waarderen om weer nieuwe deelnemers te mogen verwelkomen waarbij we beklemtonen dat iedereen (met een golfvaardigheidsbewijs) welkom is.

Hopelijk krijgt niet alleen onze Sociëteit er in 2022 nieuwe leden bij maar ook onze Golfclub.Voor vragen wend je tot een van de leden van de organisatie commissie.

Vriendelijke groet van Cor, Rico & Michaël.

@ Cor:           cvds@dutch.nl                  (M: 06-5020.1474)
@ Rico:         rico.keijzer@raet.com     (M: 06-5460.0266)
@ Michael:  michael.nelck@ziggo.nl   (M: 06-4900.2290)

 

 

 

Ook interessant