Gastronomieclub

Toelichting
De kern van gastronomie is de kunst van smaak en proeven. Gastronomie gaat over de kunst van het koken, de relatie tussen voedsel en cultuur, genieten en ongedwongen gastvrijheid.
De gastronomie subclub is nog in ontwikkeling. Zij zal twee keer per jaar een gastronomisch diner organiseren en tussendoor enkele andere activiteiten ontplooien, zoals wijnproeverijen.
Evenementen
Evenement | Locatie | Van / Tot |
---|
Deelnemers
Voornaam ![]() |
Achternaam ![]() |
Telefoon | Mobiel | ||
---|---|---|---|---|---|
![]() ![]() |
Albert | Mullaart; | ![]() |
![]() |
|
![]() ![]() |
Cyrus | Kharas; | ![]() |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Huib | Schreurs; | ![]() |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Jules | Boelens; | ![]() |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Manfred | Pril; | ![]() |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Simon | Huijzer; | ![]() |
![]() |
© 2023 Sociëteit Jan Hamdorff
Drift 2, 1251 CC Laren (NH)