Gastronomieclub
gastronomieclub
Toelichting

De kern van gastronomie is de kunst van smaak en proeven. Gastronomie gaat over de kunst van het koken, de relatie tussen voedsel en cultuur, genieten en ongedwongen gastvrijheid.
De gastronomie subclub is nog in ontwikkeling. Zij zal twee keer per jaar een gastronomisch diner organiseren en tussendoor enkele andere activiteiten ontplooien, zoals wijnproeverijen.

Evenementen
Evenement Locatie Van / Tot
Deelnemers
Voornaam Achternaam Telefoon Mobiel Email
Albert Mullaart; 06 – 53 75 02 05 albert@mullaart.nl
Cyrus Kharas;  035 – 531 74 91 06 – 20 63 45 26 cyrus@kharas.com
Huib Schreurs;  035 – 538 10 30 06 – 30 97 50 77 huibschreurs@gmail.com
Jules Boelens;  035 – 523 42 91 06 – 54 91 43 35 jugebo@gmail.com
Manfred Pril;  035 – 888 76 60 06 – 25 53 03 40 prido@ziggo.nl
Simon Huijzer; 06 – 11 59 76 67 s.huyzer@planet.nl