Bericht van de Golfclub

Beste SJH-Golfers,
De huidige SJH-Golf Commissie roept de SJH-Golfers op om zich – op onderstaand adres – kandidaat te stellen als lid van een nieuwe te vormen SJH-Golf Commissie. De huidige SJH-Golf Commissie bestaat uit drie personen, die vele jaren de SJH-Golf Competities en de wedstrijden daarvan hebben georganiseerd. Alle drie de Commissieleden hebben aangegeven vervangen te willen worden.
De SJH-Golfers beleven veel plezier aan het SJH-Golf. Het is dan ook de bedoeling om deze SJH-Activiteit de komende jaren zeker te stellen.

Namens de SJH-Golf Commissie, Thijs Papelard (035-526.1228)

2 reacties

  1. Het is gelukt. In de loop van dit jaar hebben Cor van de Schoot en Michaël Nelck de huidige commissie vernieuwd. Op 4 oktober heeft- onder dankzegging voor de vele activiteiten van de afgelopen jaren- de officiële overdracht plaats gevonden. Voor informatie over kennismaking, deelname aan onze activiteiten, enz. wend je tot Cor van de Schoot 06 5020 1474 cvds@dutch.nl of Michael Nelck 06 4960 2290

  2. De golfclub van de sociëteit Jan Hamdorff had voor dit jaar 2023 weer 5 wedstrijden op hun programma staan. In mei de kennismaking met de nieuwe mogelijkheden op de voormalige 18 holes baan van Harderworld. Een groot deel van de voormalige 18 holes baan is nu zonnepanelen. Een 9 holes baan is opnieuw aangelegd en is te beschouwen als een wat langere par 3 baan. De eerste kennis making was minder positief dan we hadden verwacht met name door de geringe begroeiing. Volgend jaar is de baan hopelijk beter volgroeid.
    De tweede wedstrijd op de echte Par 3 baan Soestduinen was vertrouwd. Elke jaar spelen we daar En ook dit jaar leidde dat weer tot verrassende uitslagen. Spelen op een korte par 3 is voor iemand, die een lange grote baan gewend is heel moeilijk. Elk jaar weer een uitdaging. Maar wel prettig om te spellen en veel tijd voor de nazit , de “bitterballen” en onderlinge contacten
    In juli waren we terug op Golfpark Wilnis, waar we vorig jaar voor de eerste keer gespeeld hebben.. Met 14 deelnemers waren we goed vertegenwoordigd. Over de baan is ieder lovend, Afwisselende holes, ondulatie en knap aangelegde bunkers maken het spelen een uitdaging. We konden zowel 18 als 9 holes spelen. Er werd gestreden om de best resultaten op twee aspecten. Het minste aantal putts op de green over 9 aaneen gesloten holes. En met Eclectic de beste score , d.w.z. het minst aantal slagen met verrekening van handicap over de beste geselecteerde 9 holes. De beste putters van de sociëteit worden steeds duidelijker. Maar ook wordt steeds duidelijker, dat er onder de hogere handicappers veel potentieel aanwezig is.
    Op naar de vierde wedstrijd op Hoogland bij Amersfoort. Cor van de Schoot.

Geef een reactie

Ook interessant